Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ač jsem aktivně jako žák hrál za mladší žáky Slávie, tak jsem fotbal po zkušenostech z ligy cca před 20 lety vzdal a tak jen:...Křéta si ho podrží a pokud chcete vidět fotbal bez korupce a filmování a se silnou strategií koukněte na americký fotbal, nenechte se nasrat českou ligou a jejími pantáty:-P:-P:-P:-P

1 0
možnosti
Foto

Sparta není na tom ve srovnání s ostatními zas tak špatně:-/, tedy až na tu Plzeň. Největší chybou Sparty je potopení celé ligy - dřív Sparta nakoupila nadějné mladé fotbalisty z ligy, zvýšila jim přidanou hodnotu účastí v nějakém poháru nebo reprezentaci a pak je ze ziskem prodala. Teď nakoupila kopálisty ze zahraničí za jejich výkonnostním zenitem a pravděpodobnost jejich ziskového prodeje se rovná nule.

Mít 30 kvalitních fotbalistů je pro trenéra výhrou, ale pouze v případě, když každý z nich bude vědět, že se s nimi jedná férově - sedíš na tribuně, protože nepředvádíš lepší výkony než ostatní, nebo ti trenér řekne, že tě před důležitým zápasem bude šetřit. Když si někdo prosadí svého miláčka do sestavy, i když na to nemá, rozhodí tím celý tým.

1 0
možnosti
MJ

Pane autore, ten Váš rozbor Spar ́tanského podzimu je velmi dobrý a měl by si ho přečíst i Křetínský, - není na něm co rozporovat.

4 0
možnosti
Foto

Vcelku kompetentní názor, avšak možnost, že ho Křetínský vyslyší, odhaduji tak 50:50. Přes to všechno není situace Sparty globálně tak příšerná. Nemluvme o Plzni, která si i díky mátožné Slavii hraje vlastní ligu. Čtyři body na druhé místo nakonec není zlé - to by se dalo zvládnout. Sparťanští fanoušci by mohli s pokorou vzpomenout na jiného zahraničního trenérského "štramáka", jímž byl Nizozemec Pastoor, který jen souhrou okolností nepřivedl před pár lety Slavii do druhé ligy. Není tak zle. (Klidně mě naminusujte, třeba i proto, že jsem slávista.)

1 0
možnosti
VH

To je neuvěřitelný příběh snad z říše Járy Cimrmana. Křetínský nikdy nepřizná, že se mýlil a ruďoši snad začnou fandit Bohemce....;-D. Proti němu je i Franta Straka velký odborník.:-P;-D V Plzni je z něj velké nadšení..Forza Italia.R^V!!

3 0
možnosti
JH

J20a26n 77H97o45r56a

4. 12. 2017 19:26

..."naštěstí" je tohle cirkus za soukromé peníze, o těch "erárních" takový přehled nemáme ...

1 0
možnosti
SN

:-)....Jsem jen příležitostný divák, přesto na tím také přemýšlím! Zajímala by mě výše platů těch drahých nákupů ve srovnání s původními hráči, kteří patřili ke špičce. Jestli je tam nějaký rozdíl ve prospěch koupených, pak se to samozřejmě odrazí ve výkonu hráčů, kteří jsou v tom případně velmi nespokojeni a možná schválně hru trochu "sabotují" ! R^R^R^

1 0
možnosti
VV

Jste si jist, ze je to trenerem a ne nekym jinym?

0 2
možnosti
Foto

Doufám, že přes zimu vydrží a že na jaře si s ním ještě užijeme hodně legrace. Čím dýl vydrží, tím líp. Ovšem nikoli pro Spartu, ale pro zbytek světa ;-D

3 0
možnosti
JC

Jdi s tím do prd... Koho zajímá ta vaše sparta...???

2 5
možnosti
FP

Zajímá její fanoušky, zajímá její odpůrce. Půlka národa ji fandí, půlka ji nesnáší. A zajímá zjevně i tebe, když máš potřebu článek číst a dokonce na něj i reagovat.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS