Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Český fotbal sleduji mnoho desítek let, přiznám se, že jsem fanda moravských mužstev. Pokud jde o Spartu tak podle mého názoru se tam kromě všech vámi zmiňovaných kádrových problémů a problémů s trenéry (ten Ital bylo velké, ale skutečně velké amatérské šlápnutí do lejna) se tam v posledních pár letech objevil i jeden psychický problém, který je v podvědomí celé hráčské kabiny. Sparta jako kolektiv si jen těžko zvyká na situaci, že si soupeři a rozhodčí už před ní dopředu nesednou na zadek a že zejména rozhodčí jí přestávají "přifoukávat" povinný "desátek" v nepřehledných či nerozhodných hracích situacích.

0 0
možnosti
Foto

Pulkrab by teď nepochybně Spart pomohl a s nejvyšší pravděpodobností se po sezoně do Sparty vrátí. ale za loňský rok dal v 15 zápasech 1 gól-do své aktualní formy musel dozrát a musel dozrát tam kde měl šanci hrát-to by ve Spartě nejspíš neměl a proto jeho hostování je naprosto logické.

0 0
možnosti
Foto

Dle mého názoru Sparta spolehlivě zazdí každého (nejen) útočníka. A zazdila by i Pulkraba, Schick je momentálně úplně mimo. Z nadějného Venci Kadlece se po návratu z neúspěšného zahraničního působení stal jen paskvil...

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem negativně založený kritik, který říká svůj nepříjemný názor, jak by to dělal, kdyby to byl uměl. Je mi k dobru, že mám dostatek nadhledu a sebeironie a vše je tak v rovnovážném stavu.

Seznam rubrik