Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Nečeká již dávno je už přítomná v českém fotbale.Rv

0 0
možnosti
MK

Moc dobrý rozbor trochu jste zapoměl ještě Vydru ale jinak naprostý souhlas.Akorát bych k tomu podotkl,že to asi není jen o hraní v zahraničí viz vzpomínaná Albánie nebo třeba Maďarsko.Ti jejich hráči prostě chtějí a dají do toho vše.

3 0
možnosti
FS

Výborný rozbor situace!!! Snad ještě byste mohl reagovat na silnou chválu (či snad sebechválu) pana Pelty, že český fotbal pod jeho vedením je na vzestupu, jak je výborné, že jsme se vůbec kvalifikovali na ME a že jsme na výborném místě v žebříčku evropské kopané. No ale on vlastně nemůže svoji práci a práci pana Berbra hodnotit špatně...

3 0
možnosti
LM

Napsal jste to výborně, podepisuji se. Možná by neškodilo vyslat naše vedení na stáž do Chorvatska, Srbska nebo Belgie aby zjistili, co tyhle fotbalové země udělaly, aby šly nahoru. :-)

4 0
možnosti
Foto

Hezký rozbor, dal jsem karmu....

Nejvíce chybí právě ta práce s míčem nasazení, lačnost.

Na druhou stranu, upřímně říkám, a ti, kdo mne znají to potvrdí, že kdyby Vrba trochu více "zafrajeřil" a nasadil tým mladší, hrál ofenzivněji a my prohráli všechny tři zápasy se skórem 5:10, nevadilo by mi to. No, ale po bitvě každý generálem. Jediné, co jsem nepochopil, byl Hubník, nicméně, asi se na tréninku jevil lépe než Kadlec.

4 0
možnosti
Foto

No vidíte, pan Pelta si ale vystoupení českých fotbalistů ve Francii docela pochvaloval. První dva zápasy se Španělskem a Chorvatskem prý byly dobré, nepovedlo se prý jen to poslední rozhodující s Tureckem. Prý ale nemá smysl to rozpitvávat a je třeba se dívat dopředu. :-)

3 0
možnosti
MN

Pelta to vidí tou správnou optikou ;-D. Český fanoušek si zanadává a za dva měsíce stejně vyrazí na kvalitní českou ligu podle scénáře Pelty a v režijním zpracováním od Berbra.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS