Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Autor se pokusil shrnout několik špatných let Bílka u reprezentace. Až na jednu nesrovnalost se to podařilo. Tou nesrovnalostí je poznámka autora, vlastně jakási omluva Bílka za špatnou práci, že neměl k dispozici dobré hráče. Tato informace nemůže obstát, protože pan Vrba v té samé době vybudoval v Plzni funkční fotbalový tým s krásnou a pohlednou hrou a navíc vynikajícími výsledky na poli fotbalové Evropy.

1 0
možnosti
VD

Nechci polemizovat o něčem, čemu nerozumím, byť jako mladý jsem fotbal hrál, ale tady se jedná o pocity. Rozhodně se taky neřadím k 10 miliónům fanoušků, jejich počet beru jako určitou nadsázku. Ale podle mně fotbal hraje 10 hráčů a jeden brankář a když trenér nároďáku přejímá hráče z ligy, kde každý hraje něco jiným způsobem, je to trochu složitější. A nejvíc složité je to, že si hráči hrají na profesionály, ale tomu neodpovídají jejich výkony, výkonnost, ale i flexibilita. Trenér sice určuje taktiku, ale na hřišti hrají hráči. Když vyměnit, tak komplet a to, že někdo hraje za nároďák by měla být pocta a ne hráče přemlouvat, aby vůbec za nároďák hráli.

1 0
možnosti
RK

Vynikající shrnutí posledních let české fotbalové reprezentace.

0 0
možnosti
Foto

I43v64a42n 11M48a94r95e27k

11. 9. 2013 20:25

No pokud je v ČR 10 milionů "fanoušků" tak mě vynechte,takže 9 999 999 ano ? ! ? ! (a propos, proti p.Bílkovi nic nemám) 8-o

1 0
možnosti
LS

L15i23b93o21r 14S25y57n13e70k

11. 9. 2013 18:41

Souhlasím, že díky Bílkovi Baroš odcházel z repre, jako ten největší tajtrdlík. Přitom to byl pan fotbalista.

9 0
možnosti
Foto

S většinou názorů souhlasím. R^

Bílek měl odejít už před pár lety. Včera ho však zařízl Čech:

http://streit.blog.idnes.cz/c/360537/Brankar-Cech-to-tradicne-po-a-dal-Bilkovi-ranu-z-milosti.html

3 0
možnosti
TB

jestliže jsou týmy, které branku nedaj, tak to je docela hloupé svalovat to jen na něj. nechci ho hájit, udělal chybu. Ale představte si kdyby se ta šance na konci 1.poločasu proměnila, stalo by se něco kdyby to Čech takto zazdil. Prostě by jsme vedli 2 : 1 toť vše

2 0
možnosti
HK

Holt odešla výjimečná generace.

V lize, na kterou chodí průměrně 4500 diváků, se těžko vychovají a zaplatí hvězdy jako v západnějších evropských státech.

Zbyl ČSTV, který se nechal připravit o Sazku.

> od nepaměti

Tak od doby, kdy začal Brückner stavět Kollera. Předtím nikdy takový vysoký útočník v českém nároďáku nebyl.

2 0
možnosti
TB

já nevím,ale mne Bílek, jako osoba nevadil. Vycházím totiž z faktu,že trenér na trávníku není je tam 11hráčů. I proto je jednoduší vyhodit trenéra, je jenom 1, než ty hráče,těch je víc. Pokud hráči nedokážou proměňovat ložené šance, tak za to trenér nemůže. Může nadiktovat špatnou taktiku to ano ale proměňovat šance to , prosím, nemůže. Hráč netrefí prázdnou bránku z 1m, a trenér za to může. Ne ,vyházel bych asi tak 6hráčů základní sestavy a doplnil jinými, stejně to jeho nástupce, pokud se nějaký odvážlivec najde, uděla taky. S ohledem na zazděnou sezonu, bych naopak nechal Bílku dodělat sezonu a pak nechal vzít raneček . Jen ať si to vypije až do dna. Ale stejně si myslím,ale to bych se už opakoval ............

1 2
možnosti
LV

" Pokud hráči nedokážou proměňovat ložené šance, tak za to trenér nemůže."

To je právě to, že může. Vezměte si třeba střely na bránu. V tréninku dokáže každej průměrnej fotbalista repre úrovně přesně střílet z klidu i pohybu. Ale pokud toho není schopen v zápase, znamená to, že si nevěří, ergo je špatně koučován. To je starost trenéra, aby ty kluky psychicky připravil tak, aby dokázali hrát s dostatečným zápalem, ale střílet s chladnou hlavou.

1 0
možnosti
Foto

je potřeba postavit za 20 miliard megalomanský stadion pro 100 tisíc diváků, protože český fotbal si takový stánek jako sport č.1 prostě zaslouží.

4 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem negativně založený kritik, který říká svůj nepříjemný názor, jak by to dělal, kdyby to byl uměl. Je mi k dobru, že mám dostatek nadhledu a sebeironie a vše je tak v rovnovážném stavu.

Seznam rubrik